17 November 2006

Caviar dispenser into the fridge

Exista un site facut de niste baieti care s-au gandit sa ne explice ce viata minunata, interesanta si deosebita poate avea un brand manager de succes. Pe site aflam tot felul de tips and tricks despre unde e cel mai bine sa joci golf, care ar fi cele mai de lux vacante si bijuterii sau cum sa ii explici sefului tau ca de azi tu esti Seful. Aflam cum sa deal cu un accesoriile potrivite si sa depasesti drama de a fi nevoit/a sa alegi intre Tiffany, Gucci sau Rolex, sau cum sa iti cumperi o tara intreaga din lumea a treia care sa fie numai a ta sau daca trebuie sa maresti logo-ul sau nu si cam cum e mai bine

Intai trebuie sa afli ce fel de Brand Manager esti tu, raspunzand la cateva intrebari

ex. When you visit your shrink do you:

a/ Have some useful tips on life for him.
b/ Cry for a full hour.
c/ Have your personal assistant go instead.

Dar, ca sa fii un brand manager de succes ai nevoie si de o agentie de advertising foarte de succes.

"Becoming a Very Successful Brand Manager requires consistent success in a highly competitive, global environment. The best way to meet those challenges with confidence is to partner with the right Very Successful Advertising Agency.To help build your brand, and increase your personal success as a brand manager, contact Brian Elliot at Strawberryfrog"

Deci, se joaca la aspirational. Vrei sa ai toate cele prezentate pe site? Pune mana pe telefon, suna la Strawberryfrog si da-le lor bugetul tau de marketing.

Pam,pam.

No comments: