04 January 2007

Skinny bitches to blame



Conducatorii-Oameni din NY de la metrou au comandat un studiu pentru identificarea cauzelor intarzierii trenurilor de metrou. Si la ce concluzie au ajuns?
Pai, ai ajuns la concluzia ca fetele slabe care se infometeaza pentru a arata asa, ajung sa fie si slabite, deci, sa lesine prin metrou, ceea ce duce la intarzieri ale trenurilor. 395 de intarzieri pe luna sunt datorate to "sick people in the subway" printre care si skinny girls.
Asa si pentru ca trebuie pus repede de-o campanie s-au si facut primele propuneri. Destul de dure.
Body copy-ul e: "Look bitch, we don't care how skinny you need to be by the time your Hamptons share starts, we just want to get to work. Sweet Christ, why don't you just drug yourself thin like the rest of us? For fuck's sake."

Deci, n-au ei treaba ca vrei sa devii model...dar asta nu inseamna ca trebuie sa ii faci pe ceilalti sa intarzie la munca.La noi cred ca ar fi eficient sa incepem o campanie de educare in metrou despre codul bunelor maniere. Pe toti peretii metroului sa curga stickere cu reguli de buna purtare si as merge mai departe apoi la promotii cu premii.

No comments: